Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

21,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Jemný pleťový krém s vysokým obsahom vzácneho arganového oleja, squalnu a makadamového oleja pleť vyhladí, zjemní, hydratuje a dodá novú vitalitu. Vybraná zmes kvalitných rastlinných olejov pleť hydratuje, vyživuje a bojuje proti starnutiu. Krém je na báze mikroemulzie, ktorá sa veľmi ľahko vstrebáva, vyrovnáva pH a chráni pokožku pred pôsobením vonkajších vplyvov. Arganový olej alebo Marocké zlato je zdrojom nenasýtených mastných kyselín, antioxidantov, vitamínov a fytosterolov a pôsobí blahodárne na suchú, zrelú aj začervenanú pokožku. Kvalitný arganový olej sa získava lisovaním plodov argánie tŕnitej, ktorá dnes rastie len v oblasti na juhozápade Maroka.

Vhodné pre: suchá pleť, zrelá pleť
Kľúčové vlastnosti: hydratuje a vyhladzuje vrásky arganový olej vďaka vysokému obsahu vitamínu E posilňuje prirodzenú ochranu pleti prednepriaznivými vonkajšími vplyvmi, zvyšuje elasticitu a eliminuje vrásky makadamový olej podporuje regeneráciu a pôsobí proti starnutiu rakytníkový olej s vysokým obsahom vitamínu C a obsahom všetkých štyroch omega betakaroténu pôsobí ako antioxidant, chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi prostredia a pleť rozjasní bambucké maslo s vysokým obsahom vitamínov A, E, F a minerálov pokožku hĺbkovo hydratuje a regeneruje squalane ako suchý olej zjemňuje a vyhladzuje vrásky vitamín E ako silný antioxidant, pružnosti a pevnosti pokožky extrakt z kvetov gardénie

Odporúčané použitie: Naneste malé množstvo krému na vyčistenú pleť tváre, prípadne krku a dekoltu a rovnomerne ho rozotrite.

Zloženie: Aqua, MacadamiaTernifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Glyceryl Stearate, Squalane, Sodium Stearoyl Lactylate, Panthenol, Buty Alcohol , Polyglyceryl-5 Oleate,Lecithin, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmiate, Hippophae RhamnoidesFruit Oil, Candellila Cera, Glycerin, Citrus Reticulata Fruit Extract, CitrusAurantium Amara Fruit Extract, Citrus Sinensis Peel Extract, Citric Acid, LacticAcid, Ascorbic Acid. Alergény: Limonene*, Linalool*, Citronellol*. – *z prírodných éterických olejov.

Výrobca: Nobilis Tilia s.r.o., Česká republika.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Mohlo by sa vám páčiť

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.