Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Prací gél na športové oblečenie Ecozone Pro Active Sport (750 ml)

11,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Ekologický prací gél účinne odstráni špinu a zápach zo špeciálnych funkčných športových textílií aj pri nízkych teplotách prania už od 30 °. Prací gél obsahuje účinnú látku zinočnatý ricinoleát, ktorý pomáha eliminovať zápach tkaniny a zaisťuje, že nepríjemné pachy sú odstránené aj pri nízkych teplotách prania.

Je vyrobený špeciálne pre funkčné textílie ako Gore-Tex®, zmiešané textílie a vonkajší textil atď. Formula pracieho gélu udržuje membránovú funkciu a ďalšie zvláštne vlastnosti športových textílií. Funguje ako „bežný“ tekutý prací prostriedok a čistí odev povrchovo aktívnymi látkami a enzýmami, takže ho možno použiť aj na iné odevy okrem športového vybavenia.

Kľúčové vlastnosti:

  • na športové, funkčné textílie ako Gore-Tex®, zmiešané textílie a vonkajší textil
  • účinný už pri nízkych teplotách aj 30 °
  • obnovuje membránovú funkciu materiálov
  • bez optických rozjasňovačov
  • bezpečný pre domáce čističky a nádrže
  • balenie na 16 pracích cyklov


Odporúčané použitie:

Prací gél dávkujte podľa tvrdosti vody. Na 2-6 kg bielizne použite pri mäkkej vode: 30 ml bežné zašpinenie, 60 ml silné zašpinenie. Tvrdá voda 60 ml bežné zašpinenie, 120 ml silné zašpinenie. Na ručné pranie 15 ml na 6 l vody.

Zloženie:

Dehydol LT7, Dehydol 980, MPG, Potassium Cocoate, Protease ST-4L, Phenoxyetanol, Trisodium Citrate, Polyfix ZRC 30MT, Sports lld 355807, Pectinase 260L, Cellulase 800L, Amylase TT.

Výrobca: Ecozone Ltd, Veľká Británia.

Britská spoločnosť Ecozone založená v roku 2000 vyrába špičkovú ekodrogériu s prírodným zložením. Produkty Ecozone obsahujú priemerne 99, 5% surovín prírodného pôvodu a samozrejme sú bez palmového oleja. Sortiment obsahuje vyskúšané prírodné zložky, ktoré nie sú karcinogénne, nie sú agresívne a neobsahujú žiadne potencionálne ľudskému zdraviu škodlivé zložky. Používajú iba prírodné farbivá. Produkty získali certifikáciu UK Allergy, ktorá kontroluje zloženie a odporúča produkty pre citlivú a alergickú pokožku.

Cieľom je znížiť vplyv používania čistiacich prostriedkov v domácnosti na životné prostredie, znížením množstva toxických chemikálií, ktoré sa nachádzajú v našich domácnostiach, znížiť na absolútne minimum množstvo toxických látok opúšťajúcich domácnosti a znížiť emisie CO2 domácnosti. Produkty sú bezpečné aj do septiku. Sú 100% biologicky odbúrateľné a obaly sú opakovane použiteľné a recyklovateľné.

Samozrejmosťou je certifikácia netestovania na zvieratách.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.