Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Prírodný dezodorant Bioturm Silver Intensive Fresh (50 ml)

9,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Prírodný dezodorant v spreji s účinnými zložkami mikro striebra a kamenca pôsobí antibakteriálne, účinne znižuje potenie a eliminuje nepríjemný zápach. Je zdraviu bezpečný, neupcháva póry a nezamedzuje prirodzenému fungovaniu tela a pokožky dýchať. Svieža unisex citrusová vôňa. Mikro striebro má v dezodorante antibakteriálne účinky a zabraňuje množeniu baktérií, ktoré spôsobujú zápach pri rozklade potu. Mikro striebro je špeciálne upravená forma čistého striebra. BIOTURM vo svojich produktoch používa iba mikro striebro, nie nano striebro. Mikro striebro pôsobí a zostáva na povrchu kože, nepreniká do hlbších dermálnych vrstiev. Minerálne soli sa používajú v certifikovanej prírodnej kozmetike ako účinné látky s antiperspiračnými funkciami. Minerálna soľ zanecháva na pokožke veľmi jemný film. Pri opakovanom používaní sa tvorba potu reguluje a dochádza k miernemu stiahnutiu potných pórov.

Všetky výrobky BIOTURM sú certifikované ako prírodná kozmetika. Sú úplne bez obsahu silikónov, parabénov, parafínov, syntetickej parfumácie a konzervantov.

Vhodné pre: normálna pokožka, citlivá pokožka

Kľúčové vlastnosti: 

  • účinne znižuje potenie
  • pohlcuje nepríjemný zápach
  • svieža citrusová vôňa
  • zdravie bezpečný
  • neupcháva póry a potné žľazy
  • mikro striebro má protizápalové, antibakteriálne a chladiace vlastnosti
  • zmes účinných minerálov sťahuje potné žľazy a znižuje potenie bez alkoholu, hliníka a jedlej sódy

Odporúčané použitie: Použite ráno na suchú pokožku, v prípade potreby môžete použiť aj niekoľkokrát denne.

Zloženie: Aqua, Ammonium Alum, Pentylene Glycol**, Polyglyceryl-10 Laurate, Zinc PCA, Sodium Levulinate, Silver Citrate, Parfém, Glycerín, Citric Acid, Linalool, Coumarin, Limonene, Benzyl Benzoate.

Výrobca: BIOTURM Gmbh, Nemecko.

Nemecká značka BIOTURM sídli vo Westerwalde a bola založená v roku 2001 Martinom Eversom, ktorý má viac ako 30 rokov skúseností v odbore biopotravín a bio kozmetiky. Príbeh značky BIOTURM začal s produktom založenom na vlastnom vyvinutom laktointenzívnom aktívnom komplexe, ktorý bol základom masti pre suchú pokožku, hydratáciu a lipidáciu. Masť sa stala rýchlo obľúbenou, najmä medzi ľuďmi trpiacimi problematickou pokožkou. Pre Martina a jeho tím to bola pozitívna motivácia pokračovať vo vývoji ďalších produktov. Do dnešného dňa tím BIOTURM vyvinul viac ako 100 certifikovaných produktov pre starostlivosť o pleť, pokožku, vlasy aj detskú pokožku. BIOTURM je stále rodinná firma ktorej cieľom je ponúknuť prirodzenú, ale efektívnu alternatívu k bežným výrobkom pre ľudí trpiacich kožnými problémami. Pre zakladateľov Karin a Martina je dôležité nielen pomáhať ľuďom s kožnými problémami, ale aj zodpovedne zaobchádzať so životným prostredím.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Bioturm

Deodorant so striebrom Intensive 50 ml Bioturm

9,95 €

Bioturm

Deodorant so striebrom Intensive Fresh 50 ml Bioturm

11,95 €

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.