Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Detský keramický difuzér so zvlhčovačom vzduchu Nobilis Tilia

41,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Ultrazvukový keramický difuzér s krásnym dizajnom sovy so šetrným odparovaním a jemným podfarbením prečistí vzduch v detskej izbičke. Účinný elektrický difuzér, ktorý rozptýli pomocou vody a ultrazvuku éterické oleje v jemnú hmlu doplnenú o jemne sa meniace svetlo. Jemné svetlené lúče voliteľnej farby v odtieňoch tyrkysovej, zelenej, žltej, oranžovej, červenej, ružovej, fialovej a modrej prežarujú keramickým tienidlom a vykúzlia v miestnosti magickú atmosféru a podporujú upokojenie a zaspávanie dieťaťa. Difúzer používa technológiu ultrazvukovej difúzie na zahmlenie miestnosti éterickými olejmi. Je praktický a vypne sa automaticky po vyprázdnení nádrže. Difúzer má tichú prevádzku. Tienidlo difuzéra je vyrobené z keramiky. Difúzer je vhodný na plochy až do 50 m².
Kľúčové vlastnosti: rozptyľuje éterické oleje a prevonia priestor podsvietenia upokojuje a dodá magickú atmosféru jemná zvlhčujúca hmla ultrazvuková difúzia pre plochy až do 50 m² funkcie podsvietenia s meniacimi sa farbami, posvietenie možno aj vypnúť
Odporúčané použitie: Po zapojení difuzéra nalejte obyčajnú vodu izbovej teploty maximálne do výšky rysky, nakvapkajte éterický olej (10 až 15 kvapiek maximálne). Difúzer uzavrite a prístroj zapnite stlačením hornej časti malej sovy. Nechajte rozptýliť len niekoľko minút, aby ste sa vyhli príliš vysokým koncentráciám. Na parfumovanie miestnosti o veľkosti 20 m² postačuje difúzia 15 až 20 minút.

Podrobný návod na použitie a čistenie zariadenia je súčasťou difuzéra. Používajte éterické oleje alebo zmesi olejov, ktoré sú vhodné pre deti. Do difuzéra nepatria rastlinné oleje. 

Balenie obsahuje: 1× difuzér, 1× AC adaptér, návod na použitie.
Rozmery: Výška: 10 cm. Priemer: 12,5 cm.
Údržba a čistenie difuzéra. Ak chcete vyčistiť difuzér, odstráňte éterické oleje. Potom nalejte do nádobky 1 polievkovú lyžicu Čističa na difuzéry a zapnite difuzér po dobu 3 až 5 minút. Difúzer môžete čistiť raz alebo dvakrát mesačne, v závislosti od toho, ako často ho používate, a tiež na kvalite používaných éterických olejov. Potom vyprázdnite prebytočný čistič a difuzér môžete znova použiť. Pokiaľ difuzér nepoužívate dlhšie ako dva týždne, nezabudnite ho umiestniť na bezprašné miesto a vyčistiť. Čerpadlo nevyžaduje žiadnu údržbu.

Výrobca: Nobilis Tilia, Česká republika

Farba: biela
Materiál: keramika

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.