Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Zmes éterických olejov Nobilis Tilia Pracovná (10ml)

12,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Zmes éterických olejov Nobilis Tilia Pracovné dodá energiu, podpornosti a tvorivý potenciál. Na fyzickej úrovni podporuje prekrvením mozgu a prúdenie energie v tele, Účinne tak pomáha pri učení, posilňuje koncentráciu a pamäť, povzbudzuje pri únave. Svieži zmes osviežuje, uľavuje pri strese a prepracovanosti. Všetky vonné zmesi éterických olejov Nobilis Tilia sú vytvárané skúsenými aromaterapeutmi. Použité éterické oleje sú vysoko kvalitné a sú 100% čisté.
Vhodný pre: dospelých
Kľúčové vlastnosti: vôňa plná energie posilňuje koncentráciu a pamäť uľavuje pri strese a prepracovanosti posilňuje imunitu zmes bergamotu, borovice, litsey, rozmarínu, eukalyptu amuškátového orieška do aromalámp, difuzérov prírodných vonných zmes Náštip: V otvorených kanceláriách.
Odporúčané použitie: Použite 3–5 kvapiek alebo podľa návodu difuzéra na prevoňanie priestoru. Upozornenie: Nikdy nepoužívajte na pokožku a chráňte oči. Nepatrí do rúk deťom.

Zloženie: CitrusBergamia Peel Oil Expressed (éterický olej bergamotový), Pinus SylvestrisLeaf Oil (éterický olej z borovice lesnej), Rosmarinus Officinalis Oil (éterický olej z rozmarínu lekárskeho), Litsea Cubeba Fruit Oil (éterický olej Litsea olej Petitgrainz pomarančového lístia), Eucalyptus Camaldulensis Leaf Oil (éterický olej Eukalyptus camaldulensis), Myristica Fragrans Kernel Oil (éterický olej z muškátového orieška), Eugenol *, Citral *, Geraniol *, Limonene *. * prírodného pôvodu
Aromaterapia je terapiapomocou vôní. Aromaterapia je dnes jeden z obľúbených druhov alternatívnej medicíny, ktorý nás navracia späť k prírode. Aromaterapia využívanenahraditeľného bohatstva prírody. Esenciálne oleje a ich vône môžu priaznivo ovplyvniť naše intelektuálne a emočné stavy, ktoré nás sprevádzajú nielen v období chorôb. Majú pozitívny vplyv na psychiku, harmonizujú emócie, posilňujú intuíciu a zlepšujú zdravie. Éterické oleje sa najčastejšie inhalujú, ale môžu sa použiť a ich účinky využiť v kúpeľoch alebo ako prísada masážnych olejov.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.