Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Biely keramický difuzér so zvlhčovačom vzduchu Nobilis Tilia

39,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Biely keramický difuzér čistého zenového designu kombinuje blahodarné účinky aromaterapie a svetla. Účinný elektrický difuzér, ktorý rozptýli éterické oleje v jemnú hmlu doplnenú o jemne semeniace svetlo. Jemné svetlené lúče voliteľnej farby v odtieňoch červenej, oranžovej, žltej, zelenej, fialovej a modrej prežarujú ikeramickým tienidlom a podporujú vašu momentálnu náladu alebo dopĺňajú atmosféru priestoru. Podfarbenie môžete tiež vypnúť. Difúzer používa technológiu ultrazvukovej difúzie na zahmlenie miestnosti éterickými olejmi. Je praktický a vypne sa automaticky po vyprázdnení nádrže. Difúzer má tichú prevádzku. Tienidlo difuzéra je vyrobené z keramiky. Difúzer je vhodný na plochy až do 30 m². Jeho relaxačné účinky oceníte ako v domácom tak aj v pracovnom prostredí. Kľúčové vlastnosti: rozptyľuje éterické oleje a prevonia priestor s podsvietením jemná zvlhčujúca hmla ultrazvuková difúzia pre plochy až do 30 m² rozptyľovanie kontinuálne alebo v 30 sekundových intervaloch funkcie osvetlenia vrátane voliteľných farieb podsvietenia tichú prevádzku automatické vypnutie atraktívny dizajn
Odporúčané použitie: Po zapojení difuzéra nalejte obyčajnú voduizbové teploty maximálne do výšky rysky, nakvapkajte éterický olej (5 až 15 kvapiek maximálne). Nechajte rozptýliť len niekoľko minút, aby ste sa vyhli príliš vysokým koncentráciám. Na parfumovanie miestnosti o veľkosti 20 m² postačuje difúzia 15 až 20 minút.

Podrobný návod na použitie a čistenie zariadenia je súčasťou difuzéra. Balenie obsahuje: 1×difuzér, 1× AC adaptér, návod na použitie. Rozmery: Výška: 10 cm. Priemer: 12,5 cm. Udržba a čistenie difuzéra. Ak chcete vyčistiť difuzér, odstráňte éterické oleje. Potom nalejte do nádobky 1 polievkovú lyžicu Čističa na difuzéry a zapnite difuzér po dobu 3 až 5 minút. Difuzér môžete čistiť raz alebo dvakrát mesačne, v závislosti na tom, ako často ho používate, a tiež na kvalite používaných éterických olejov. Potom vyprázdnite prebytočný čistič a difuzér môžete znova použiť. Ak difuzér nepoužívate dlhšie ako dva týždne, nezabudnite ho umiestniť na bezprašné miesto a vyčistiť. Čerpadlo nevyžaduje žiadnu údržbu.
Výrobca pre Nobilis Tilia: Innobiz, Francúzsko. Innobiz je francúzska spoločnosť založená nadšencami pre aromaterapiu, krásne produkty, ušľachtilé materiály a inovácie. Innobizviac ako desať rokov reprezentuje výskum a šírenie účinkov éterickýcholejov v aromaterapii nielen na francúzskom trhu. Difúzery Innobiz sú jediné, ktoré ocenila aj slávna nadácia Good Planet Foundation Yann Arthus-Bertrand (nadácia pre ekológiu, udržateľnosť a záchranu planéty Zeme).

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.