Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Čistič pre difuzéry s vôňou levandule Nobilis Tilia (30 ml)

8,95 €
Odosielame hneď po naskladnení

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

Špeciálny čistič na difuzéry s jemnou vôňou levandule ľahko odstráni usadeniny a prach v nádobách difuzérov. Jeho pravidelným používaním predĺžite životnosť a zachováte maximálnu účinnosť.
Kľúčové vlastnosti: šetrne a účinne čistí usadeniny éterických olejov jemná vôňa levandule predĺži životnosť a účinnosť difuzéra
Odporúčané použitie: Čistič môžete ho použiť medzi difúziami dvoch rôznych éterických olejov, aby ste zabránili zmiešaniu pachov. Tento čistič sa tiež používa, keď éterický olej zaschne na dne sklenenej nádoby, ktorá tam zostala príliš dlho bez toho, aby bola použitá. Ak chcete vyčistiť difuzér, odstráňte éterické oleje. Potom nalejte do nádobky 1 čajovú lyžicu Čističa na difuzéry a zapnite difuzér po dobu 3 až 5 minút. Difúzer môžete čistiť raz alebo dvakrát mesačne, v závislosti na tom, ako často ho používate, a tiež na kvalite používaných éterických olejov. Potom vyprázdnite prebytočný čistič adifuzér môžete znova použiť.

Výrobca: NobilisTilia s.r.o., Česká republika. Česká spoločnosť Nobilis Tilia pôsobí na trhu už vyše 20 rokov a ponúka najširší sortiment českej aromaterapeutickej prírodnej a BIO kozmetiky. Nobilis Tilia vyvíja a vyrába v malebnom prostredí Vlčie hory, ktoré je súčasťou národného parku České Švajčiarsko. Jednou z dôležitých hodnôt spoločnosti je etické chovanie k prírode aj ľuďom. Kvalitné vstupné suroviny, šetrné spracovanie prírodných materiálov, ekológia výroby a odmietanie používania živočíšnych surovín, pre ktoré museli zvieratá zomrieť je súčasťou etiky spoločnosti. Nobilis Tilia vyvíja a vyrába celé portfólio produktov starostlivosti o pleť, telo, vlasy a zdravie na základe aromaterapeutických poznatkov zakladateľov značky Zbynka a Adély. Produkty obsahujú tie najkvalitnejšie rastlinné oleje a botanické extrakty z tých najlepších dostupných zdrojov. Pre Nobilis Tilia je dôležitá kvalita produktov, a preto väčšina produktov je potvrdená českými certifikáciami prírodnej kozmetiky CPK alebo CPK BIO. Nobilis Tilia navyše stála pri zrode Asociácie českých aromaterapeutov a Inštitútu aromaterapie a zaslúžila sa o šírení účinkov aromaterapie medzi širšiu verejnosť. Názov spoločnosti je jednoducho odvodený od krásneho miesta, kde sa kozmetika zrodila. Nobilis Tilia je latinský preklad mesta Krásna Lípa.

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.