Najlepšie akcie nájdete v našej appke.
Otvoriť

ZOOT.

Zinková masť Bioturm (50 ml)

12,95 €
Odosielame do 3 pracovných dní

O produkte

ZOOT BEAUTY

Na kúsky v tejto kategórii sa nevzťahujú žiadne zľavy.

Popis produktu

BIOTURM Zinková masť NO.30 pre a podráždenú suchú pokožku s antimikrobiálnymi vlastnosťami zinku pôsobí dezinfekčne a protizápalovo a vyschne mokvajúce, poškodené alebo podráždené oblasti pokožky. Masť so zinkom pomáha zlepšovať vzhľad pokožky v prípade škvŕn a vyrážok počas puberty a tiež pomáha starať sa o detskú plienkovú oblasť. Vhodná pre lokálnu aplikáciu.

Navyše lakto-intenzívny aktívny komplex BIOTURM má normalizačný účinok na pokožku. Kombinácia vybraných kvalitných rastlinných olejov ako organický slnečnicový olej, organický jojobový olej a organický včelí vosk zvyšujú pružnosť pokožky a zároveň zaisťujú jednoduchú aplikáciu, ktorá je oveľa jednoduchšia ako v prípade klasických pást s 10% zinku.

Všetky výrobky BIOTURM sú certifikované ako prírodná kozmetika. Sú úplne bez obsahu silikónov, parabénov, parafínov a syntetických konzervantov.

Odporúčané použitie: Lokálna aplikácia na postihnuté miesta niekoľkokrát denne.

Zloženie: Aqua, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Glycerín, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Zinc Oxide, Alcohol, Lac*, Polyglyceryl-2- Dipolyhydroxystearate, Cera Albumy*, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Tocop

* from controlled organic cultivation

Farba: biela
Objem: 50 ml

Starostlivosť o produkt

Všeobecné pokyny k údržbe produktov

O značke

Sledovať veľkosť

Hneď ako bude táto veľkosť opäť na sklade, budeme vás kontaktovať e-mailom.

Mrzí nás to, ale formulár sa nepodarilo odoslať, kontaktujte nás prosím.